четвер , 28.03.2024

У Франківську повія отримала два роки тюрми

Два роки тюрми присудили у Івано-франківську жінці, що надавала інтимні послуги на орендованій квартирі, перетворивши її на місце розпусти. Також вона продала одному із клієнтів наркотики.

Про це йдеться у вироку Івано-Франківського міського суду від 13 квітня 2022. Фігурантка справи – уродженка міста Охтирка сумської області, непрацююча, неодружена, із середньою освітою, не судима в силу ст. 89 КК “Строки погашення судимості”.

Як випливає із обвинувального акту, обвинувачена в листопаді 2020 року винайняла квартиру під приводом проживання та перетворила її на місце розпусти. Там вона надавала інтимні послуги клієнтам, з якими попередньо домовлялась за номерами телефону, що були опубліковані в оголошеннях на інтернет-сайті «www.ukrgo.соm» про надання сексуальних послуг за грошову винагороду.

За “послуги” жінка отримувала 1500 грн. Окрім того, вона збула одному із клієнтів амфетамін в кількості 0,0222 грама. Таким чином, обвинувачена вчинила злочини за ч.2 ст.302 КК, тобто створила та утримувала місце розпусти з метою наживи, та за ч.1 ст. 307 КК України, тобто  незаконно придбала, зберігала з метою збуту та незаконно збула психотропну речовину.

У суді обвинувачена вину визнала, щиро розкаялась. Пояснила, що надавала інтимні послуги за гроші через скруту. Сказала, що наркотиків не вживає, тож коли один із клієнтів забув у неї згорток, вирішила передати його іншому клієнтові. Також обвинувачена пообіцяла більше так не робити.

Як результат розгляду – суд визнав її винуватою у вчиненні вищезгаданих злочинів. Присудив за облаштування місця розпусти рік обмеження волі, за наркотики – 2 роки тюрми.  Далі, шляхом поглинання більш суворим покаранням менш суворого, визначив остаточне покарання у вигляді двох років тюрми.

Вирок набрав законної сили 27 липня 2022 року. Обвинувачена подавала апеляцію, але програла.

Читайте також:
Житель Прикарпаття, який добував гравій для потреб церкви, отримав 34000 грн штрафу