субота , 20.04.2024

У Франківську водій-наркоман отримав 51000 грн штрафу з конфіскацією авто

Івано-Франківський міський суд призначив покарання для водія, який втретє впродовж року попався за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

Як вбачається із матеріалів справи, факт порушення було зафіксовано 13 грудня 2021 року в Івано-Франківську. Близько 17.00 на вулиці Набережна працівники поліції зупинили водія автомобіля “Мерседес Бенц 230 Е”, який перебував за кермом з явними ознаками наркотичного сп’яніння.

Огляд проводився у лікаря-нарколога. Висновок – позитивний.

На порушника склали адміністративний протокол за ч. 3 ст. 130 КУпАП (третє впродовж року керування транспортним засобом у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння).

Водій у судові засідання кілька разів не з’явився, тому врешті решт справу розглянули без його присутності.

Дослідивши матеріали, Івано-Франківський міський суд постановив водія автомобіля “Мерседес Бенц 230 Е” визнати винним у вчиненні порушення, передбаченого ч. 3 ст. 130 КУпАП, і призначив йому покарання у вигляді штрафу у розмірі 51000 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами терміном на 10 років і з конфіскацією транспортного засобу, який є у власності порушника. Постанова суду уже набрала законної сили.

Читайте також:
3,37 проміле: у Галичі спіймали і покарали дуже п’яного водія

Один коментар

  1. Стефанія

    Не думаю, що і це його зупинить🙄🤦‍♀️