п’ятниця , 19.04.2024

На Косівщині п’яний водій збив мотоцикліста і втік з місця ДТП (ФОТО)

Аварія, у якій травмувався чоловік, а керманич покинув місце події, сталася на Косівщині.

ДТП ЛючаУ неділю, 17 липня, близько 20 години на лінію «102» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в селі Люча, Яблунівської територіальної громади. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Косівського районного відділу поліції, співробітники групи реагування патрульної поліції та криміналіст.

Попередньо правоохоронці встановили, що керманич ВАЗу здійснюючи розворот виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з мотоциклом, яким керував 42 – річний мешканець Надвірнянщини. Після зіткнення водій легковика з місця аварії втік, а водія двоколісника з тяжкими травмами госпіталізували до лікувального закладу.

Поліцейські негайно розпочали розшукові заходи для встановлення місцеперебування керманича та транспортного засобу. Через годину поліцейські розшукали автомобіль ВАЗ та 25-річного мешканця Яблунівської територіальної громади.

Керманича перевірено на стан сп’яніння – результат (1,8 проміле). Його слідчі затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі вирішується питання повідомлення порушнику про підозру за ч. 2 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.

Читайте також:
У Крихівцях п’яний водій пошкодив два чужих автомобілі і втік з місця ДТП