п’ятниця , 29.03.2024

Погода в Івано-Франківську та області. Коли почнеться справжнє літо?

Прогноз погоди в Івано-Франківську с 13 по 19 червня. Чи будуть тривати дощі? Сонце, дощі, зливи та хмари: що з цього чекає на мешканців області?

погода літоПрогноз погоди в Україні з 13 червня до 19-го

Хоч весна й дуже плавно перейшла у літо, без різких температурних перепадів, але сам червень розпочався (та продовжується) зливами, хмарами та деінде сонцем.

По всій території країни очікуються опади: від столиці, до Одеси та Львову. Невеликі дощі будуть мінятись зливами та сонцем протягом усього тижня.

Прогноз погоди у Івано-Франківську та області з 13 червня до 19-ого

Що стосується області та міста Івано-Франківськ, як прогнозує Погода Мета, тиждень пройде без великої кількості опадів. Лише 14-го та 18-го очікується дощ, проте без блискавок та грому.

13-го числа буде сяяти сонце, а середня температура повітря сягатиме +24 градуси за Цельсієм. 15,16,17 та 19-го – буде хмарно, проте, температура не впаде нижче за 20 градусів вдень. Вночі очікується різке похолодання – до + 9 градусів тепла.

Стовпчики барометрів на налякають людей, чий стан залежить від перепадів атмосферного тиску, адже усі показники будуть триматись у приємних амплітудах: 740-750 міліметрів.

Чи буде сильний вітер? Ні. Лише приємний вітерець із швидкістю 2-3 метри за секунду.