вівторок , 19.03.2024

У Франківську попрощалася із загиблим на війні спецпризначенцем Віктором Паньківим

22 травня став жалобним для поліцейських Івано-Франківщини.

похорон бійця, Віктор Паньків

Захищаючи державний суверенітет та територіальну цілісність України, загинув прикарпатський спецпризначенець, старший лейтенант поліції Віктор Паньків. Йому було лише 36 років.

Службу в органах внутрішніх справ Віктор Паньків розпочав у 2011 році. Він був командиром взводу роти поліції особливого призначення ГУНП в Івано-Франківській області: справжній офіцер, патріот, який все життя вирізнявся стійкістю характеру, силою духу та наполегливістю. Для колег по службі Віктор був взірцем та надійним порадником та професіоналом своєї справи.

Коли ворог прийшов на українську землю, Віктор один із перших став на її захист. Під час АТО на сході України він був поранений. Але він не покинув службу і продовжив боронити країну від загарбників до останнього…

«Для всіх нас старший лейтенант поліції Віктор Паньків був і залишається прикладом незламності , хоробрості та героїзму. Він є взірцем високого громадянського обов’язку. Ми розділяємо біль втрати. І схиляємо голову перед нашим Героєм», – наголосив в прощальній промові начальник поліції Прикарпаття Сергій Безпалько.

Похоронили бійця 26 травня на Алеї слави на кладовищі, що у селі Чукалівка.

Колектив поліції Прикарпаття розділяє біль і горе рідних та близьких, які втратили найдорожчу людину.

Пам’ять про Твій героїчний чин житиме вічно у наших серцях. Вічна слава Героям! Вічна пам’ять!

похорон бійця

Читайте також:
Оперативна інформація Генштабу ЗСУ станом на ранок 27 травня (ВІДЕО)

Один коментар

  1. Вічна пам’ять!😭