п’ятниця , 29.03.2024

У Франківську п’яний водій зніс паркан і заїхав на подвір’я (ФОТО)

Дорожньо-транспортна пригода за участі нетверезого водія трапилася у вівторок, 19 квітня, в Івано-Франківську.

На вулиці Вовчинецькій водій автомобіля Skoda зніс паркан та заїхав на подвір’я. Про це інформують у прес-службі патрульної поліції Івано-Франківської області.

Поліцейські встановили, що 33-річний водій під час руху не врахувавши дорожньої обстановки та не обравши безпечної швидкості, не впорався з керуванням та вчинив ДТП. У керманича патрульні під час спілкування помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Водій погодився пройти освідчення на стан сп’яніння. Результат 1,81 проміле алкоголю в крові, що у 9 разів вище допустимої норми.

Патрульні склали на водія адмінматеріали за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвели до ДТП) та за ч. 1 ст. 130 (Керування в стані сп’яніння) КУпАП.

За скоєне порушникові загрожує штраф у розмірі 17000 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами терміном на 1 рік.

Читайте також:
У Коломиї поліцейські розшукали викрадений на Київщині автомобіль

Один коментар

  1. россiя ведёт непорядочную войну насупротив Украинского государства. Свыше сорока стран решились поддержать украинское государство в поддержке от российской агрессии. Теперь же уже всё полностью начали осознавать, спустя ограниченное время россии надо будет заплатить по счетам за свою агрессию.