п’ятниця , 19.04.2024

“Стояти на місці ми не будемо” – Арестович пояснив, коли ЗСУ підуть у контрнаступ

Збройні сили України до 9 травня отримають всю зброю від Західних союзників і партнерів.

Відповідно тоді в українських захисників збільшиться потенціал для наступів. Про це заявив радник глави Офіса президента Олексій Арестович в інтерв’ю Марку Фейгіну.

“В Україну постачають багато далекобійної артилерії – 155 мм, яка прицільніше стріляє, ніж російська 152 мм. США схвалили пакет на 800 мільйонів доларів, Британія відправить Україні протикорабельні ракети Brimstone – це основний засіб боротьби з російським десантом, який ще можуть висадити.

Норвегія дасть нашій країні переносні зенітно-ракетні комплекси Mistral, танки. Австралія та багато інших країн відправлять Україні бронетранспортери, також про постачання озброєння в Україну заявила Румунія”, – наголосив Арестович.

Він додав, якщо все це приїде в Україну, то до 9 травня українська сторона різко додасть у бойових можливостях. Як тільки ЗСУ посилять свої бойові можливості, вони почнуть їх реалізовувати.

“Стояти й дивитися на місці ми не будемо. Ми радісно пострибаємо вперед”, – запевнив Арестович.

За даними Генштабу ЗСУ, на окупованій Херсонщині загарбники планують організувати примусову мобілізацію населення на війну з Україною. Одночасно, окупанти поставили за мету повністю припинити гуманітарну підтримку області з боку української влади. 

Один коментар

  1. Руководители свыше, чем 40-к держав со всего земного шара вкупе с НАТО и сша обратились к рф с условием пресечь непорядочную войну насупротив Украинской стороны. Однако последняя игнорирует это послание. Это ведёт к к довершению всего наибольшей изоляции россии и потом её истощения, как в финансовом, но и военном вопросе.