четвер , 02.05.2024

Головний тренер збірної Єгипту подав у відставку після невиходу на ЧС-2022

Головний тренер збірної Єгипту Карлуш Кейруш на своїх сторінках у соціальних мережах повідомив, що залишає північноафриканську команду. Сталося це після непотраплення єгиптян на ЧС-2022.

Нагадаємо, вже відомо, що збірні Польщі та Португалії вже вибороли собі путівку в Катар на Чемпіонат світу з футболу 2022. Прочитати прогнози на матчі, а також бути в курсі новин зі світу спорту можна на сайті Vseprosport.

29-го березня збірна Єгипту поступилася Сенегалу у другому матчі раунду плей-офф відбірного турніру на чемпіонат світу 2022 року. Після перемоги в домашньому матчі (1:0), єгиптяни поступилися сенегальцям у зустрічі у відповідь (0:1), а потім виявилися менш вдалими в серії пенальті.

Варто зазначити, що 68-річний португальський фахівець змінив на посаді головного тренера збірної Єгипту Хоссама Ель-Бадрі.

Примітно, що до національної команди Єгипту останнім місцем роботи Кейруша була збірна Колумбії, яку він очолював з лютого 2019 року по грудень 2020-го. На той момент колумбійці в американській відбірковій групі ЧС-2022 посідали сьоме місце, після чого португалець був відправлений у відставку. Примітно, що Колумбія таки не змогла пробитися на найближчий мундіаль.

До Колумбії Карлуш Кейруш тренував збірні Ірану, Португалії, ПАР, ОАЕ, а також мадридський “Реал” та лісабонський “Спортінг”.

Один коментар

  1. Дуже дивно, коли тільки якась невдача і людина їх залишає