четвер , 18.04.2024

У Франківську призначили нового керівника теплокомуненерго

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків звільнив керівника ДМП “Івано-Франківськтеплокомуненерго” Євгенія Герасименка.

Івано-Франківськтеплокомуненерго

Про це він повідомив в ефірі “Західного полюсу”.

“Позавчора я звільнив керівника “Теплокомуненерго”, призначив виконуючого обов’язки. Саме з цієї причини, що я незадоволений, як вони нараховують ці платіжки. Тому подивимося, як зменшити нарахування”, – сказав Марцінків.

Йдеться про платіжки за обігрів місць загального користування (під’їздів, горищ та підвалів), які франківці почали отримувати на початку року. Після обурення франківців у соцмережах Марцінків доручив тепловикам надалі не нараховувати тариф за обігрів спільних площ і перерахувати рахунки за грудень власникам індивідуального опалення, яким ці платежі уже нарахували.

За даними аналітичної системи youcontrol, в. о. керівника “Івано-Франківськтеплокомуненерго” став Ігор Лесів, який до цього був головним інженером підприємства.

Довідка: Ігор Лесів народився 1 січня 1968 року у селі Ганівці Галицького району Івано-Франківської області. Трудову діяльність розпочав у 1990 на ВО “Карпати” енергомеханіком цеху №230.

З 1999 року працює у ДМП “Івано-Франківськтеплокомуненерго”. З 2014 року – начальник відділу стратегічного розвитку та впровадження кредитно-інвестиційних проєктів підприємства. З 2017 р. – заступник директора із стратегічного розвитку, з 2021 р. – технічний директор, з січня 2022 року – головний інженер.

Нагадаємо, у серпні минулого року Марцінків усунув від роботи керівника “Івано-Франківськтеплокомуненерго” Євгенія Герасименка, який очолював підприємство з 2019 року.

Деякий час обов’язки керівника ДМП “Івано-Франківськтеплокомуненерго” виконував Микола Тимченко, який до того очолював комунальне підприємство “Тлумачкомунсервіс”. Згодом Герасименко повернувся на посаду керівника ТКЕ, а Тимченко став виконавчим директором підприємства.

Читайте також:
Прикарпатському гурту Kalush Orchestra запропонували їхати на Євробачення-2022