п’ятниця , 03.05.2024

Поблизу Франківська у результаті ДТП загинув пішохід (ФОТО)

Дорожньо-транспортна пригода зі смертельним наслідком трапилася у понеділок, 3 січня, у селі Березівка, що поблизу Івано-Франківська.

ДТП Франківськ Березівка

Про це сьогодні, 4 січня, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Вчора, близько 18.00, до Івано-Франківського районного управління поліції надійшло повідомлення про автопригоду в селі Березівка.

Прибувши за викликом, поліцейські попередньо встановили, що водій автомобіля «Volkswagen Transporter», 67-річний франківець, рухаючись ділянкою автодороги в напрямку Надвірної, допустив наїзд на пішохода. Останній перетинав проїзну частину дороги з ліва на право відносно напрямку руху транспортного засобу.

У результаті автопригоди 66-річний місцевий мешканець від отриманих травм помер до приїзду медиків. Водія перевірили на стан сп’яніння – він тверезий.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, яке спричинило загибель потерпілого слідчими обласної поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Наразі призначено відповідні експертизи, у ході яких поліцейські з’ясують усі обставини даної автопригоди.

аварія Березівка

Читайте також:
Підвели підсумки вихідних: на Прикарпатті майже 40 ДТП і понад 50 нетверезих водіїв