понеділок , 29.04.2024

Підвели підсумки вихідних: на Прикарпатті майже 40 ДТП і понад 50 нетверезих водіїв

Минулих вихідних правоохоронці Прикарпаття несли службу у посиленому режимі для комфорту і безпеки мешканців та гостей.

ДТП вихідні

Новорічна ніч на Івано-Франківщині пройшла без суттєвих порушень, проте за три вихідні дні не обійшлося без аварій та водіїв-порушників, які керували автівкою у стані сп’яніння.

Про це сьогодні, 4 січня, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

За три доби 2022 року у поліції зареєстровано 1233 повідомлення від громадян. За ці дні працівники груп реагування патрульної поліції Івано-Франківщини зупинили 41 водія за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Ще 12 нетверезих керманичів виявили інспектори управління патрульної поліції в області. На усіх правопорушників поліцейські склали адмінпротоколи.

Крім цього, за ці дні в області трапилися 37 аварій, у тому числі 5 ДТП з травмованими і 1 – з загиблим пішоходом. Слідчі розпочали кримінальні провадження та встановлюють всі обставини дорожньо-транспортних пригод.

Попереду Різдво, тож правоохоронці й надалі нестимуть службу у посиленому режимі. Поліцейські закликають водіїв не зловживати спиртним та ретельно дотримуватися Правил дорожнього руху. Якщо вам потрібна наша допомога – телефонуйте на лінію “102”.

Читайте також:
Аварія на Івано-Франківщині: водій “Ауді” збив 13-річну дівчину (ФОТО)