вівторок , 19.03.2024

Під час сходження на Говерлу загинула 57-річна жінка з Одеси

Прикарпатські поліцейські розслідують смерть жінки на Говерлі. В межах розпочатого кримінального провадження встановлюються обставини події, що трапилася у Ворохтянській територіальній громаді.

Сьогодні, 15 січня, о 13:40 на лінію “102” надійшло повідомлення від рятувальників, що на синьому маршруті при сходженні на Говерлу троє людей зсунулися в обрив.

Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи встановлено, що внаслідок падіння 57-жінка загинула, а 32-річна жінка і 34-річний чоловік травмувалися. Усі вони мешканці Одеської області. Після падіння 32-річна жінка змогла зателефонувати рятувальникам і повідомити про те, що сталося.

Хід проведення пошуково-рятувальних робіт було ускладнено складними погодними умовами та сильним поривчастим вітром. О 14:40 рятувальники доправили потерпілого чоловіка до бази Заросляк і передали медикам, а о 15:50 – транспортували потерпілу жінку. Тіло загиблої оглянули працівники поліції – слідів насильницької смерті не виявлено, інформують у прес-службі поліції Івано-Франківської області.

Наразі поліцейські кваліфікують загибель жінки за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України з відміткою «нещасний випадок». В ході досудового розслідування правоохоронці з’ясують всі обставини події для об’єктивного розгляду справи.

Читайте також по цій темі:
На Прикарпатті під час сходження на Говерлу помер турист

Один коментар

  1. Це вже інших пір року нема, щоб сходити на Говерлу в січні! Браво👏👏👏