п’ятниця , 26.04.2024

У Франківську судили таксиста, який возив клієнтів до знайомої проститутки

Умовний термін присудили у Івано-Франківську чоловікові, обвинуваченому у звідництві.

таксі

Чоловік працював таксистом та допомагав повії у пошуку клієнтів за плату, добиранні до “місця роботи”.

Про це йдеться у вироку Івано-Франківського міського суду від 24 листопада. Як вбачається із обвинувального акту, обвинувачений у листопаді 2020 задня наживи домовився із особою, матеріали щодо якої виділені в окреме провадження, про зведення її з клієнтами, постійну доставку її на виїзд до них. Сама ж розмістила оголошення в Інтернеті про надання інтимних послуг, залишивши свій номер мобільного.

Загалом у вироку йдеться про чотири задокументованих випадки співпраці.

У суді обвинувачений вину визнав, розкаявся. Розповів, що на той час таксував і познайомився із жінкою, яка надавала інтимні послуги та погодився на її пропозицію про пошук  клієнтів. Замовників не знає: випадкові чоловіки-клієнти, які питають таксистів, де знайти повій. Сказав, що шкодує про вчинене, активно сприяв досудовому розслідуванню, просив суворо не карати і не позбавляти його волі.

Зважаючи на визнання вини та позицію інших учасників справи, суд визнав недоцільним дослідження доказів,стосовно фактичних обставин провадження, які ніким не оспорюються. Він прийшов до висновку про доведеність вини обвинуваченого у звідництві для розпусти, у звідництві задля наживи.

Відтак визнав його винним у вчиненні злочину за ч.1 ст.302, ч.2 ст. 302  та присудив за першою частиною статті – два роки обмеження волі, за другою – три роки тюрми. Шляхом поглинання менш суворого покарання більш суворим, визначив остаточне покарання у вигляді 3 років тюрми. Звільнив від їхнього відбування та призначив рік іспитового строку.

Вирок поки що законної сили не набрав. Подати на нього апеляцію можуть протягом 30 днів з дня проголошення.

Діана БОЙКО

Читайте також:
У Франківську судили чоловіка, який влаштував бійку через чергу на автозаправці