середа , 24.04.2024

На Коломийщині врятували водія фіри, який заблукав у лісі і травмувався (ВІДЕО)

Мешканець Прикарпаття пізно ввечері повертався додому гужовим транспортом, але через снігові замети з’їхав у кювет, впав та травмував ногу.

Раківчик

На щастя, поліцейські вчасно розшукали чоловіка і врятували. Про це сьогодні, 13 грудня, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Опівночі, 11 грудня, поліцейським Коломийщини зателефонувала схвильована мешканка села Раківчик. Жінка пояснила, що її чоловік заблукав у лісі. Своє місцеперебування потерпілий не може вказати. У подальшому зв’язок з чоловіком зник. Поліцейські груп реагування патрульної поліції негайно виїхали на пошуки зниклого.

Правоохоронці прочесали прилеглу територію, що вела до села Раківчик і сусідніх сіл, а також лісові масиви. Завдяки злагодженим діям поліцейським вдалося розшукали 53-річного прикарпатця у лісовому масиві між селами Шепарівці і Товмачик.

Чоловік пояснив, що повертався додому гужовим транспортом та через снігові замети з’їхав у кювет. Правоохоронці допомогли піднятися потерпілому, який був ледь притомний. Чоловік травмував ногу, тож йому було надано домедичну допомогу. На місце події поліцейські викликали медиків, які госпіталізували потерпілого.

Читайте також:
На Прикарпатті запровадили обмеження руху вантажівок