четвер , 02.05.2024

В Івано-Франківську облаштували локацію «Активний парк»

На міському озері в Івано-Франківську облаштували локацію «Активний парк». Це один із проєктів, який входить до загальнонаціональної програми.

Активний парк

Про це повідомляє Івано-Франківська облдержадміністрація.

Відомо, що ключова мета проєкту – зробити спорт доступним для всіх, як для жителів великих міст, так і маленьких населених пунктів Івано-Франківської області.

«Спорт – це запорука нашого доброго самопочуття та здоров’я. Заняття фізичною культурою позитивно впивають на наш організм, покращують імунітет, що є надзвичайно важливим у боротьбі з різними хворобами. Тому вкрай важливо спонукати людей до занять спортом та створювати всі умови для облаштування спортивних локацій», – наголосила Світлана Онищук, керівниця області.

За її словами, «Активні парки» – це абсолютно безплатна можливість подбати про своє здоров’я та фізичну підготовку. Тут є всі умови для тренування із сучасним інвентарем.

Все, що потрібно зробити людям – це прийти в один із «Активних парків», взяти з собою друзів, просканувати QR-код за допомогою мобільного телефону та вибрати відповідну програму тренувань.

Додамо, що загалом у цьому році передбачили відкриття понад 600 нових локацій по всій Україні, зокрема, планують облаштування «Активних парків» і у кожній прикарпатській громаді.

До слова, зараз в області вже діють дві такі локації.

Читайте також:
Дізналася про це через півтори роки: на Прикарпатті жінці забули витягнути катетер після операції