п’ятниця , 10.05.2024

У Франківську водій “Фольксвагена” за їзду у стані наркотичного сп’яніння отримав 34000 грн штрафу

Івано-Франківський міський суд призначив покарання для водія, який повторно впродовж року попався за кермом у стані наркотичного сп’яніння.

водій наркотики

Як вбачається із матеріалів справи, факт порушення був зафіксований 8 червня цього року в Івано-Франківську. На вулиці Чорновола працівники поліції зупинили водія автомобіля “Фольксваген Пассат”, який перебував за кермом з явними ознаками наркотичного сп’яніння.

Огляд на стан сп’яніння проводився у лікаря-нарколога. Результат – позитивний.

На порушника склали адміністративний протокол за ч. 2 ст. 130 КУпАП (повторне впродовж року керування транспортними засобами у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння).

У судове засідання водій “Фольксвагена” не з’явився, тому розгляд справи тричі відкладали, а потім таки розглянули без його присутності.

Дослідивши матеріали справи, Івано-Франківський міський суд постановив водія “Фольксвагена” визнати винним у вчиненні порушення, передбаченого ч. 2 ст. 130 КУпАП, та призначив йому покарання у вигляді штрафу у розмірі 34000 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами терміном на 3 роки.

Читайте також:
2,18 проміле: поблизу Франківську спіймали п’яну жінку за кермом “Жигулів”. Що їй за це було?