п’ятниця , 26.04.2024

На Івано-Франківщині 29-річна водійка в’їхала у житловий будинок. Пасажир загинув

Дорожньо-транспортна пригода зі смертельним наслідком трапилася вночі у селі Задністрянське Бурштинської територіальної громади.

ДТП, житловий будинок

Пасажир легкового автомобіля загинув, а водійка отримала важкі травми. Про це сьогодні, 2 листопада, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

У вівторок, 2 листопада, близько опівночі на лінію «102» надійшло повідомлення про аварію з постраждалими в селі Задністрянське Бурштинської територіальної громади. На місце події негайно виїхали працівники групи реагування патрульної поліції, слідчі слідчого управління, слідчо-оперативна група, експерт-криміналіст та рятувальники.

Поліцейські встановили, що 29-річна водійка, мешканка Бурштинської ТГ, керуючи автомобілем Mazda 6, рухаючись автодорогою сполученням Н-09 «Мукачево-Львів», не обрала безпечної швидкості руху, не впоралась з керуванням, виїхала на узбіччя дороги, а відтак заїхала в огорожу і врізалась у житловий будинок.

У результаті ДТП 34-річний пасажир, мешканець Бурштина, від отриманих травм помер у лікувальному закладі, а водійка отримала тяжкі тілесні ушкодження. У житловому будинку ніхто не постраждав.

Поліцейські розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого.

ДТП на Франківщині

аварія на Прикарпатті

Читайте також:
Водій “Жигулів” був п’яний: у поліції розповіли деталі ДТП, у якому травмувалися 6 людей