субота , 20.04.2024

Водій “Жигулів” був п’яний: у поліції розповіли деталі ДТП, у якому травмувалися 6 людей

Дорожньо-транспортна пригода з потерпілими, де травмувалися шестеро людей, а водій-порушник був напідпитку, сталася на автодорозі Р-21 «Долина-Хуст».

ДТП Прикарпаття

Про це сьогодні, 1 листопада, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Аварія сталася у неділю, 31 жовтня, о 14:23 неподалік села Новошин та Шевченкове Калуського району. Поліцейські встановили, що зіткнулися автомобілі DAF і ВАЗ.

45-річний водій ВАЗ, місцевий мешканець, виїхав з другорядної дороги на головну і не надав перевагу в русі вантажівці дорогобудівельної компанії з напівпричепом, яким керував 55-річний водій, мешканець Коломийщини.

На місці події працювали й рятувальники, аби ліквідувати наслідки ДТП.

У результаті аварії госпіталізовано в лікувальний заклад водія ВАЗ і п’ятьох його пасажирів: жінок віком 41 і 29 років, 30-річного чоловіка, 8-річного хлопчика і 6-річну дівчинку. Усі потерпілі при свідомості і загрози їхньому життю немає.

Водія ВАЗ перевірено на стан сп’яніння – 2,26 проміле, а водій DAF тверезий.

За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження за  ч. 1 ст. 286-1 Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

ДТП Новошин

ДТП Жигулі

Читайте також по цій темі:
На Івано-Франківщині у результаті ДТП травмувалися 6 людей (ФОТО)