субота , 20.04.2024

У Франківську охочі вакцинуватися не випускали медиків з центру вакцинації (ВІДЕО)

В Івано-Франківському у центрі вакцинації в ТРК “Панорама PLAZA” охочі щепитися проти коронавірусу заблокували медиків з погрозами не випустити, поки не провакцинують всіх.

вакцинація

Про це повідомили на facebook-сторінці Центр медичний.

“Сьогодні в ТРК “Панорама PLAZA” створилася вкрай неприємна та просто небезпечна ситуація з приводу проведення щеплень вакцинами від коронавірусної інфекції нашими працівниками всіх охочих. Незважаючи на те, що Центр вакцинації працює до 20.00 згідно графіку, бажаючі вакцинуватись заблокували медиків з погрозами не випустити, поки не повакцинують всіх до останнього відвідувача. Після численних перемовин з бажанням залагодити конфлікт, завдяки втручанню працівників Національної поліції, ситуацію станом на зараз вичерпано, медики допрацювали свою зміну”, – йдеться у повідомленні.

Також там звернулися до франківців з розумінням поставитися до медиків, адже вони такі самі люди, як і усі.

“Звертаємось до мешканців та гостей міста: медичні працівники працюють для Вас та з Вами, але вони є звичайними людьми, мамами, дочками та дружинами. І, подекуди, просто втомленими і запрацьованими, людьми. Такими ж, як і Ви всі. Вони мають свої обов’язки та графіки роботи, згідно з якими і працюють”, – додали у повідомленні.

Натомість Галка повідомляє, що центрі вакцинації 29 жовтня працювали дві бригади. Одна з них – від самого ранку. Всю вакцину – близько 370 доз – використали, а ще партії не привезли. О 19:15 у вказаному центрі вакцинації використали останню вакцину.

“Я прийшла о 16:00 – відпросилася з роботи. Ніхто нам заздалегідь не сказав, що якихось вакцин бракує. А потім, коли зібралося понад 100 людей – лишилося 32 дози, потім 17, потім 12. Ми не звинувачуємо медиків – ми хочемо, аби їм забезпечили кращі умови і щось зробили з нами, бо ми не вакциновані й утворився натовп”, – ділиться франківка Лілія Головацька.

Читайте також:
На Прикарпатті люди годинами стоять у черзі, щоб щепитись (ФОТО, ВІДЕО)