п’ятниця , 26.04.2024

На Прикарпатті комбайн переїхав 60-річного німця

На Тлумаччині чоловік потрапив під заднє колесо комбайна, який збирав урожай у полі. В результаті наїзду потерпілий отримав тілесні ушкодження та госпіталізований до лікарні.

комбайн ДТППро це сьогодні, 22 жовтня, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

У четвер, 21 жовтня, на лінію «102» надійшло повідомлення від чергового лікаря Тлумацької центральної районної лікарні про те, що до них із травмами доставлено 60-річного уродженця Німеччини, який тривалий час проживає на Прикарпатті.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група.

Як попередньо встановили поліцейські, 20 жовтня потерпілий, перебуваючи на полі у селі Грушка Тлумацької територіальної громади, потрапив під заднє колесо комбайна, яким керував 30-річний мешканець Обертинської територіальної громади.

Керманич є працівником однієї з агрофірм та здійснював забір врожаю кукурудзи на орендованій земельній ділянці.

Внаслідок наїзду чоловіка з травмами доставлено до лікувального закладу. Водія перевірено – тверезий.

Усі обставини травмування людини будуть з’ясовані в ході розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Читайте також:
За смертельну аварію, у якій на Прикарпатті загинула 13-річна дівчина, водійка отримала умовний термін