середа , 24.04.2024

Міст на Пасічній ремонтуватимуть лише наступного року, – Марцинків

Ремонтувати чинний міст через Бистрицю Солотвинську в Івано-Франківську будуть не раніше початку 2022 року. Найімовірніше, автомобільний рух мостом буде зупинений на два місяці.

пасічнянський міст

Про це в ефірі радіо “Західний Полюс” повідомив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків. Попри те, що тендер на ремонт ще навіть не оголошений і переможець не відомий, мер не приховує, що за цю роботу швидше за все візьметься компаніяОлександра Шевченка“ПБС”.

«Один із робочих варіантів, але він досить ймовірний. При ремонті старого моста, який відбудеться не раніше початку наступного року, може бути об’їзд саме через Загвіздя.

Ми рахували понтонний міст, інші можливості, перекриття двох полос. Радилися з компанією ПБС, і компанія рекомендує все-таки перекрити його на два місяці, щоб відремонтувати. Треба повністю зібрати весь асфальт, весь бетон, перелити бетонні подушки. Ми думали дві полоси лишити, дві їздити, але вони не рекомендують, зважаючи на ту кількість автомобілів, вібрації, на інше. Все-таки потрібно буде перекрити на два місяці.

Чому два місяці? Їм технологічно треба два місяці, щоб повністю зробити ремонт цього моста. Але цього року скоріше всього цього не буде – тендер, усі процедури… Тому орієнтуємося на наступний рік. Але за наступний рік його конче треба відремонтувати», – сказав Марцінків.

Мер додав, що планують тестове перекриття моста на Пасічну.

«Взагалі, ми попробуємо, може, один день, якусь суботу виберемо і перекриємо пробно рух через міст у Пасічну», – сказав Марцінків.

Читайте також:
«Він бажав мені померти від paкy»: блогерка Саша Пустовіт шокувала подробицями життя з чоловіком (ФОТО)