середа , 24.04.2024

У Криворівні водій заїхав у річку і пояснив причину ДТП: щось в око залетіло

У Криворівні Верховинського району водій “Honda Accord”  не впорався з керуванням та злетів у річку.  Випадок пояснив тим, що в око щось потрапило. 

Криворівня

Про це йдеться у постанові Верховинського району від 22 липня. Як випливає з протоколу  про адмінправопорушення, ввечері 21 червня у селі Криворівня, присілок Березово Верховинського району, водій  “Honda Accord” не впорався з керуванням, злетів до річки та перекинувся, внаслідок чого авто отримало механічні пошкодження. Відтак вчинив правопорушення за ст. 124 КУпАП.

Водій до суду не з’явився, але через канцелярію подав клопотання про розгляд справи без нього.  У цьому ж клопотанні визнав повністю свою вину. Тож суд, оглянувши матеріали справи, заяву про визнання вини, суд прийшов до висновку про доведеність його вини.

Зокрема досліджував сам протокол, схему ДТП,  рапорт поліцейського, письмові пояснення фігуранта, в яких він пояснив, що через відчинене ліве переднє вікно автомобіля йому в око щось потрапило, внаслідок чого він виїхав на узбіччя та його автомобіль знесло на берег річки “Чорний Черемош”. Він не травмувався , вийшов з автомоблія та викликав поліцію.

Відтак суд визнав водія винуватим  вчиненні правопорушення за ст. 124 КУпАП та присудив 850 грн штрафу. Постанова набрала законної сили 3 серпня.

Читайте також:
У Богородчанах водій “Жигулів” випив стакан вина і отримав 34000 гривень штрафу