п’ятниця , 29.03.2024

У Франківську вже кілька років мешканців багатоповерхівки тероризує невідомий: щотижня побиті вікна й не тільки (ФОТО)

В Івано-Франківську вже кілька років мешканців однієї з багатоповерхівок тероризує невідомий. Усе це – на вулиці Ленкавського.

терор

Про це повідомляє Правда.

«Шановний п. Р. Марцінків! Звертаємо вашу увагу до проблеми, яка турбує жильців нашого будинку по вул. Ленкавського, 4а. Вже 5 років поспіль невідома особа зі сторони вул. Вишневського здійснює хуліганські дії стосовно нашого будинку. Вищезгадана особа періодично в нічний час обстрілює наші вікна металевими кульками, пошкоджуючи при цьому склопакети», – стверджує у соціальній мережі Уляна Пилипів.

Жінка пише, що у всіх жителів її під’їзду з 1-го по 9-й поверх розбиті по 2-3 вікна, причому вже декілька разів. Дехто з сусідів замінював пошкоджені склопакети та встигли побити нові.

«Звернень в поліцію було безліч, поліцією було складено велику кількість актів правопорушень, впроваджено кримінальне розслідування. Але, на жаль, хуліганські дії продовжуються по цей час. До цієї справи вже було залучене телебачення, писалося колективне звернення жильцями нашого будинку. Але, на превеликий жаль, результату не маємо. Ми хочемо жити спокійно в своїх домівках, хочемо відчувати себе громадянами правової держави і знати, що закон на нашому боці. Дуже обурює бездіяльність поліції, яка запевняла нас, що у них уже є підозрювана особа, але на жаль ніхто нічого не робить», – продовжує вона.

Наразі зневірені мешканці «обстріляних» квартир живуть у постійній напрузі, бо не знають, коли прилетить наступна куля.

«Надіємося на вашу допомогу у сприянні цієї справи, щоб розслідування дало позитивне рішення і зловмисник був покараний», – підсумовує Уляна.

Читайте також: 
У Франківську людей змушують за власний кошт змінити газопровід: кілька днів у домівках немає газу (ФОТО, ВІДЕО)