четвер , 28.03.2024

Франківський композитор написав пісню, яку виконали Тіни Кароль та KAZKA (ВІДЕО)

Відомий гурт KAZKA разом зі співачкою Тіною Кароль виконав пісню, яку ще раніше написав  композитор з Івано-Франківська Дмитро Ципердюк.

пісня

Про це в соцмережах розповіла Тані Кароль.

Тіна Кароль випустила дуетну пісню «Зірочка» з гуртом KAZKA. Це перший трек з україномовного альбому дуетів «Молода кров», вихід якого приурочений до 30-річчя Дня Незалежності України.

«Пісню «Зірочка» написав Дмитро Ципердюк (франківський композитор та фронтмен яскравих українських гуртів «Dazlle dreams» та «Luiku») дуже давно. Вона була неймовірно популярною в моєму рідному місті Івано-Франківську, я слухала її ще школяркою. Завжди вірила, що «Зірочка» – всеукраїнський і міжнародний хіт. Крізь роки мене не полишала думка про те, щоб виконати цю пісню.

Я запропонувала групі KAZKA заспівати «Зірочку» в дуеті: вони, як ніхто відповідають танцювальному, етнічному, легкому настрою пісні. Саша Заріцька – єдина виконавиця, яка змогла б так невимушено виконати цей майбутній хіт», – розповіла Тіна Кароль.

Солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька каже, що не так давно сама була в ролі молодого артиста:

«Ми з групою KAZKA пройшли не довгий, але тернистий шлях. І знаємо не з чуток, як складно молодим музикантам доносити свою творчість до багатомільйонної аудиторії. Тому, ми з радістю вирішили підтримати проєкт «Молода кров» і приєднатися до чудової ініціативи Тіни. Ми впевнені, що наш спільний трек «Зірочка» – відмінний старт цього великого і такого важливого для всіх музикантів проєкту».

Реліз альбому дуетів «Молода кров» відбудеться 20 серпня, але вже зараз він доступний за попереднім замовленням в Apple Music.

В альбом увійшли дуети Тіни Кароль українською мовою з артистами нової формації. Місія цих колаборацій в тому, щоб поповнити каталог української музики сучасними піснями, а також відкрити для широкої аудиторії нові імена.

Читайте також:
Найвище оглядове колесо в Україні: в Яремче шукають інвесторів для втілення туристичної ідеї