вівторок , 19.03.2024

На Івано-Франківщині п’яний водій скоїв смертельне ДТП – загинув 18-річний юнак

Аварія з потерпілими трапилася на Тисмениччині, де водій у стані сп’яніння вчинив наїзд на двох пішоходів, один з яких загинув на місці події.

ДТП, Липівка, новини Прикарпаття

Сьогодні, 18 червня, о 03:10 сталася ДТП у селі Липівка, що на Тисмениччині. Про це інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Виїздом слідчо-оперативної групи попередньо встановлено, що автомобіль Volkswagen Colf рухався у напрямку села Марківці, але на закоокруглегій ділянці дороги не справився з керуванням, виїхав на узбіччя дороги, де вчинив наїзд на двох пішоходів.

Останні рухалися узбіччям дороги у темну пору доби, де освітлення відсутнє.

У результаті автомобіль з’їхав у кювет, вдарився у бетонний місток, після цього транспортний засіб відкинуло на дорогу.

Через ДТП 18-річний пішохід загинув до приїзду медиків, а ще один 20-річний пішохід доставлений у медзаклад. Також в аварії травмувався пасажир автомобіля – його госпіталізовано.

20-річний водій транспортного засобу не постраждав. Його перевірено на стан сп’яніння, результат позитивний – 1.8 проміле.

Усі учасники дорожньо-транспортної пригоди мешканці села Липівка.

За фактом аварії слідчими розпочато кримінальне провадження за ч. 3-1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Правоохоронці затримали водія у порядку ст. 208 КПК України на місці події.

аварія, Липівка, Прикарпаття

ДТП на Прикарпатті, п'яний водій

аварія на Прикарпатті

ДТП на Прикарпатті

Читайте також:
У Рогатині водій “Ауді” в’їхав у будівельні матеріали і після ДТП вживав алкоголь. Що вирішив суд?