п’ятниця , 19.04.2024

Робота у Коломиї: 10 вакансій з найвищою зарплатою

Знайти вакансії із достойною оплатою праці зараз Україні не так просто. Яка ж ситуація із пошуком роботи у Коломиї?

Наразі ми проаналізували вакансії на порталі work.ua й склали рейтинг високооплачуваних пропозицій. І наразі десятка вакансій у Коломиї з найбільшою зарплатою виглядає таким чином:

  1. Продавець-консультант з власним авто. Ставка – 10 тисяч, відсотки – + 22000 до ставки. Вимагають досвід роботи, власне легкове авто.
  2. Бухгалтер. Обіцяють 25 тисяч на місяць. Натомість вимагають вищу економічну освіту, вільне володіння ПК та 1С, стаж від трьох років.
  3. Торговий представник. ЗП – 22000. На роботу шукають кандидата з вищою економічною освітою, досвідом від п’яти років та власним авто.
  4. Артист. Ставка – 18500. На посаду шукають людину з профільним дипломом молодшого спеціаліста. Можна без досвіду роботи.
  5. Заступник начальника інженерного відділу. Платять від 18 до 20 тисяч гривень. Кандидат повинен мати вищу технічну або інженерну освіту та вільно володіти англійською мовою.
  6. Спеціаліст з обслуговування банківського обладнання. Обіцяють 16800. Від кандидатів вимагають середню технічну освіту, наявність власного авто та чудове знання ПК.
  7. Механік з налагодження деревообробних верстатів. Обіцяють 15000. Серед вимог – вища технічна освіта та досвід роботи.
  8. Зварювальник. Ставка – 15000. Кандидат повинен мати стаж та профільну освіту.
  9. Автоелектрик. ЗП – 10-25 тисяч. Можна без досвіду роботи, але обов’язково з профільною освітою.
  10. Веб-програміст (PHP, JavaScript). ЗП – 8-30 тисяч на місяць. Роботодавці шукають людину з профільним дипломом та стажем від двох років.

Всі зарплати вказуються без урахування податкових стягнень.

Христина СЛОТА

Читайте також:
Робота у Калуші: 10 вакансій з найбільшою зарплатою