четвер , 18.04.2024

Робота у Калуші: 10 вакансій з найбільшою зарплатою

Дуже часто жителі районів скаржаться на відчутність роботи чи гідних зарплат. Проте подекуди ситуація не така погана, як здається.

Аби це довести, ми проаналізували оголошення на сайті work.ua та порталі центру зайнятості й склали рейтинг вакансій у Калуші з найбільшою зарплатою. Ситуація така:

  1. Механік з ремонту транспорту. Ставка – 25000 на місяць. Кандидат повинен мати відповідну профільну освіту та мінімум п’ять років стажу.
  2. Машиніст бульдозера. Обіцяють 25 тисяч щомісяця. Людина повинна мати відповідну освіту та стаж.
  3. Торговий представник. Разом з відсотками від продажів обіцяють 20000 щомісяця. Кандидат повинен мати досвід роботи на відповідній посаді та мати власний легковий автомобіль.
  4. Оператор ЧПК фрезера по дереву ЧПУ. ЗП від 15 до 20 тисяч на місяць. Вимога одна – досвід роботи на відповідній посаді.
  5. Головний механік на пивзавод. ЗП – 12-17 тисяч. Кандидат повинен мати вищу технічну освіту та досвід на відповідній посаді у сфері харчового виробництва від п’яти років.
  6. Оператор на автоматичних та напівавтоматичних лініях у деревообробленні. Обіцяють 15000. Можна без досвіду роботи, але з відповідною освітою (столяр).
  7. Начальник лабораторії з контролю виробництва. Ставка – 15000. Обов’язково: наявність досвіду від двох років та спеціальна освіта (будівельник).
  8. Водій. 14000 на місяць. Треба мати категорію В та мінімум рік стажу.
  9. Фінансовий контролер. Платитимуть від 12 до 15 тисяч. Можна без досвіду роботи, але обов’язково – з вищою економічною освітою.
  10. Електрозварник на автоматичних та напівавтоматичних машинах. Обіцяють 12000. Вимагають наявність категорії 5-го розряду та відповідну освіту.

Зауважу, всі зарплати вказані без урахування податкових стягнень.

Христина СЛОТА

Читайте також:
10500: управління статистики назвало середню зарплату на Прикарпатті у січні 2021 року