субота , 04.05.2024

На Івано-Франківщині п’яний водій переїхав 17-річного юнака, який лежав на дорозі

16 січня близько 6 години ранку на лінію «102» надійшло повідомлення від чергового лікаря про те, що до реанімаційного відділення Калуської міської лікарні з травмами різного ступеня тяжкості доставлено 17-річного мешканця району.

ДТП Станькова

Травми молодик отримав внаслідок ДТП. На місце події негайно виїхали працівники групи реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група та криміналісти.

Як попередньо встановили правоохоронці, близько 3 години ночі в селі Станькова, Калуського району, 18-річний місцевий мешканець, керуючи автомобілем «Renault Laguna», рухався у напрямку Калуша, не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожнього покриття, здійснив наїзд на 17-річного пішохода, який лежав на проїзній частині дороги.

Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження. На цей час поліцейські встановлюють причини перебування хлопця на дорозі.

Водія перевірили на стан алкогольного сп’яніння, результат позитивний – 0.9 проміле.

За фактом аварії розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

На водія поліцейські склали також протокол за ст.130 КУпАП за керування в нетверезому стані.

Читайте також:
На Снятинщині зіткнулися “Рено” і “Фольксваген”. Є травмовані (ФОТО)