п’ятниця , 26.04.2024

На Івано-Франківщині зіткнулися Кіа Sorento та Daewoo Lanos. Винуватець аварії втік (ФОТО)

Дорожньо-транспортна пригода трапилася на Рожнятівщині: водій легковика врізався в транспортний засіб, у якому травмувався малолітній хлопчик, і з місця події втік.

ДТП, Брошнів-Осада

Про це інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

У четвер, 10 грудня, о 22:30 на лінію «102» до рожнятівських поліцейських надійшло повідомлення про ДТП у селищі Брошнів-Осада.  Попередньо, зіткнулися два легковики.

На місце події негайно прибули група реагування патрульної поліції і слідчо-оперативна група. Встановлено, що водій автомобіля Кіа Sorento не обрав безпечної швидкості руху і зіткнувся з автомобілем таксі Daewoo Lanos, який рухався у попутному напрямку.

Останнім керував 66-річний місцевий мешканець, який перевозив пасажирку з дитиною. У результаті зіткнення постраждав 6-річний хлопчик, його госпіталізовано у Калуську лікарню.

Водій автомобіля Кіа Sorento до приїзду поліції покинув місце аварії. Правоохоронці не виявили на автомобілі й номерних знаків.

Оперативно-розшуковим шляхом правоохоронці встановили особу водія та розшукали у селі Креховичі. Наразі у 41-річного чоловіка відібрано кров для перевірки на стан сп`яніння. Поліцейські також встановлюють чому водій покинув місце аварії та спілкуються з очевидцями аварії для з`ясування всіх обставин.

За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 ККУ. Триває досудове розслідування.

Читайте також:
Занесло на повороті: на Прикарпатті у результаті ДТП загинув 29-річний пасажир “Фольксвагена” (ФОТО)