п’ятниця , 29.03.2024

Занесло на повороті: на Прикарпатті у результаті ДТП загинув 29-річний пасажир “Фольксвагена” (ФОТО)

У поліції розповіли деталі дорожньо-транспортної пригоди, яка трапилася вчора ввечері у Рогатинському районі.

Вчора, 9 грудня, о 21 годині до поліції надійшло повідомлення, що між селами Черче та Підкамінь, Рогатинського району на автодорозі сполученням «Мукачево-Львів» сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода.

На місце події одразу виїхали працівники групи реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Співробітники поліції встановили, що 29-річний франківець, керуючи легковиком «Renault Scénic», рухався у напрямку міста Львова, не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку і на повороті допустив занос автомобіля. Опісля транспортний засіб виїхав на смугу зустрічного руху, зіткнувся з вантажівкою і після цього злетів у кювет.

В результаті автопригоди 29-річний пасажир легковика загинув на місці події, а водія з травмами доставлено до лікувального закладу.

43-річний водій вантажного транспортного засобу не постраждав. Водіїв перевірено на стан сп’яніння – тверезі.

Слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального Кодексу України. Проводиться слідство.

Читайте також:
Загинув 41-річний водій з Коломиї – у поліції розповіли деталі вчорашнього ДТП (ФОТО)