четвер , 28.03.2024

У карпатських лісах спіймали свіженького хабарника

Співробітники Служби безпеки України викрили посадовця одного із лісових господарств Калуського району на незаконному збуті високоякісної деревини.

хабар, лісгосп, Прикарпаття

Про це сьогодні, 8 вересня, повідомили у прес-службі Управління СБУ в Івано-Франківській області.

За даними досудового слідства, зловмисник обіцяв місцевому підприємцю продати вартісний дуб під виглядом дешевої технологічної сировини та дров. Натомість майстер лісу вимагав хабар у розмірі 70 тисяч гривень.

Правоохоронці задокументували передачу зловмисником завдатку. Решту суми він мав отримати після відвантаження деревини бізнесмену.

Під час санкціонованого обшуку в лісництві правоохоронці вилучили товарно-транспортні накладні, бирки для маркування деревини, матеріали лісовпорядкування та чорнові записи про незаконні оборудки з лісом.

Наразі посадовцю оголошено про підозру за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Викриття незаконної діяльності проводилося спільно з територіальним управлінням ДБР у місті Львів під процесуальним керівництвом обласної прокуратури.

Читайте також:
На Прикарпатті чиновник часів Януковича системно займався торгівлею зброєю (ФОТО)

2 коментарів

  1. Віктор

    Обрубати руки

  2. В наше с вами не простое время, когда напрягает пандемия Ковид 19, Вся ваша информация даёт возможность отвлечься, поверить в собственные силы и продолжить пребывать совместно с надеждой в хорошее предстоящее время.