четвер , 25.04.2024

Негода у Франківську: дороги залило водою, людей рятували із затопленого автомобіля (ФОТО)

У суботу, 26 вересня, близько 20:30 на території Івано-Франківської області та міста Івано-Франківськ спостерігались інтенсивні опади.

Внаслідок негоди відбулося підтоплення вулиць, проїжджих частин автомобільних доріг та підвальних приміщень об’єктів різної форми власності.

Про це інформують в управлінні ДСНС України в Івано-Франківській області.

Для надання допомоги населенню підрозділами пожежно-рятувальної служби було здійснено 15 виїздів, під час яких з підтоплених ділянок було відбуксировано 7 транспортних засобів, в яких перебувало 10 осіб.

Зокрема, в місті Івано-Франківськ на вулиці Надрічна врятовано 2 осіб із затопленого легкового автомобіля. На вулиці Івасюка відбулось підтоплення стічними водами проїжджої частини автодороги. Рятувальники допомагали буксирувати мікроавтобус.

Проведено відкачування води з 3 підтоплених підвальних приміщень, загальним об’ємом 120 м.куб. З проїжджих частин автомобільних доріг прибрано 4 повалених вітром дерева.

Всього від Управління ДСНС України в Івано-Франківській області було задіяно 62 чоловік особового складу та 16 одиниць техніки.

Один коментар

  1. Осінь бере своє