середа , 24.04.2024

На Івано-Франківщині водій “Мазди” влетів під рейсовий автобус. Четверо травмованих (ФОТО)

Дорожньо-транспортна пригода, в якій травмувалися четверо осіб, трапилася у п’ятницю, 27 вересня, у селі Малий Гвіздець Коломийського району.

Вранці, близько 10:30, на автодорозі Р-24 сполученням Татарів – Кам’янець-Подільський водій автомобіля Mazda CX7, на заокругленій ділянці автодороги, не справився з керуванням в результаті, чого виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення із маршрутним автобусом Мерседес Бенц–Спринтер, сполученням Балинці–Коломия.

За кермом легкового автомобіля перебував 58-річний житель Коломиї, за кермом автобуса – 29-річний мешканець Городенківського району. На момент аварії у автобусі знаходилось двоє пасажирів, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

В результаті ДТП обох водіїв транспортних засобів та двох пасажирів з різними роду травмами госпіталізовано до Коломийської центральної районної лікарні.

У водіїв транспортних засобів взято кров на стан вживання алкоголю.

Поліцією розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

Читайте також:
На Прикарпатті мотоцикл зіткнувся з бетонною трубою. Травмована пасажирка

Один коментар

  1. Права вкупили їздити ні