п’ятниця , 29.03.2024

Масажист – у реанімації. ФК “Прикарпаття” йде на карантин і просить перенести два матчі

Через збільшення хворих на COVID-19 серед футболістів та працівників МФК “Прикарпаття” сезон Чемпіонату України 2020-2021 років для них може розпочатися пізніше.

Прикарпаття

Про це на прес-конференції повідомив головний тренер клубу Володимир Ковалюк, передає Суспільне.

За його словами, щоб перемагати і показувати добрі результати, футболістам треба одужати та відновити фізичну підготовку. У попередньому сезоні Першої ліги команда здобула 12-те місце. В результаті “Прикарпаття” вилетіло із змагань за кубок України.

Володимир Ковалюк каже, що на ці результати вплинули відсутність тренувань більше двох місяців, а також пандемія коронавірусної інфекції. Зараз, крім футболістів, на COVID-19 захворів лікар команди, а масажист гравців – у реанімації.

“У нас є шість або сім чоловік, бо зараз здали тести. П’ятеро мають підозру, бо ми ще не здали ПЛР-тест. Троє вже вилікувалися. Найскладніша ситуація із хворобою у спортивного директора – він вижив, перебував більше місяця у лікарні. Його підключали до апарату ШВЛ”, – говорить Володимир Ковалюк.

Через уже підтверджені випадки хвороби, футбольний клуб йде на двотижневу самоізоляцію. Шостого вересня футболісти мають розпочати новий сезон Першої ліги.

“Ми зараз з президентом готуємо листа на професійну футбольну лігу, щоб нам перенесли дві перші гри, бо у нас виїзд буде за 1 000 км. Їхати одному, без лікарів не можу, я ж не є лікар, я нічого не зможу зробити, хіба дати нашатир понюхати”, – додав Володимир Ковалюк.

Авторка: Ірина АНДРІЇВ

Читайте також:
Перші новачки «Прикарпаття»: досвід і молодість

2 коментарів

  1. Віктор

    Хай виздоровляють

  2. Андрій

    коронавірус – це не жарти. на жаль, не всі це розуміють…