субота , 20.04.2024

Правоохоронці розповіли деталі аварії на Косівщині, в якій постраждало троє людей (ФОТО)

У результаті аварії Opel перекинувся, а Volkswagen злетів у кювет

Як писала раніше Панорама Прикарпаття у Старих Кутах між двома автомобілями Opel Vivaro і Volkswagen Passat B7 трапилася дорожньо-транспортна пригода.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка попередньо встановила, що Volkswagen Passat B7 рухався по головній дорозі у напрямку смт. Кути, а Opel Vivaro прийняв рішення виїхати з другорядної дороги на головну, так за як за словами водія у нього було достатньо часу, щоб здійснити цей маневр.

Проте водій Volkswagen, перевищуючи безпечну швидкість, різко зманеврував на смугу, на яку виїхав Opel. У результаті аварії остання автівка перекинулася, а Volkswagen злетів у кювет.

 

31-річний водій Opel не постраждав, він – тверезий. З автомобіля Volkswagen у медзаклад доставлено 34-річного водія, 19-річну і 37-річну пасажирок. Йдеться про мешканці Старих Кутів. У травмованого водія відібрано кров на перевірку стану сп’яніння.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 ККУ та призначено ряд експертиз, зокрема щодо з`ясування обставин моменту зіткнення та встановлення винуватця ДТП. Досудове розслідування триває.

Читайте також:

У Франківську п’яна жінка на “Тойоті” втікала від патрульних і скоїла ДТП

Один коментар

  1. права купили їздити ні