понеділок , 29.04.2024

У Верховинському районі трапився зсув ґрунту на дорогу – 26 автомобілів опинилися у пастці (ФОТО, ВІДЕО)

Зсув ґрунту на дорогу місцевого значення трапився у селі Красник Верховинського район.

22 червня о 08:20 на пункт зв’язку Державної пожежно-рятувальної частини №12 селища Верховина надійшло повідомлення про те, що в селі Красник стався зсув ґрунту на дорогу місцевого значення у двох місцях протяжністю 36 м і 20 м.

У результаті цього було відсутнє транспортне сполучення до 6 населених пунктів (с. Дземброня, с. Бистрець, с. Топільче, с. Зелене, с. Явірник, присілок Шибене), інформують у прес-службі Головного управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

Для надання допомоги по розчищенню зсуву ґрунту залучено екскаватор ЕОВ-4421(Краз) та 3 осіб від Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області, а також 1 екскаватор та 2 працівники Верховинської ДЕД.

На ділянці дороги між зсувами довжиною 2 км було тимчасово обмежено проїзд 26 транспортних засобів, з них 11 мікроавтобусів, в яких знаходилося орієнтовно 185 осіб місцевого населення і туристичних груп. Потерпілих немає, можливий пішохідний прохід.

Станом на 22:00 22 червня повністю розчищено проїжджу частину дороги в селі Красник Верховинського району та відновлено транспортне сполучення до населених пунктів.

Читайте також:
Негода на Прикарпатті: у Дземброні загинула літня жінка