четвер , 28.03.2024

Франківські ветерани війни на Донбасі висловили підтримку меру Марцінківу щодо ситуації з ромами

«Привокзальний сквер – не місце для жебракування та не притулок антисанітарії і злочинності!»

Заступник голови Міської асоціації учасників АТО Василь Андріїв висловив свою підтримку меру Руслану Марцінківу, який днями розпорядився відвезти ромів назад на Закарпаття.

«Щодо ситуації із висловлюванням мера до осіб, які скоюють правопорушення, показово плюють на всі карантинні обмеження, чіпляються до перехожих і незаконно проживають на території скверу – ми не тільки висловлюємо свою підтримку у прагненні зберегти життя і здоров’я мешканцям міста, а і готові предметно допомогти в цьому питанні міській владі!», – написав Василь Андріїв у соцмережі на сторінці Міської асоціації учасників АТО.

Відтепер при зверненні охоронна фірма учасників бойових дій «Рубіж» і бійці Міської асоціації учасників АТО патрулюватимуть міські сквери і парки, аби попередити правопорушення.

«Ситуація, яка склалася з даними персонами, які направду становлять загрозу мешканцям в час епідемії є неприпустимою в європейському місті Івано-Франківськ, – пише Андріїв. – Привокзальний сквер – не місце для жебракування та не притулок антисанітарії і злочинності!».

Читайте також: Мер Івано-Франківська розпорядився вивезти ромів на Закарпаття