п’ятниця , 26.04.2024

На Балі у готелі знайшли мертвим українське подружжя

Двох громадян України знайшли мертвими на острові Балі в Індонезії, у них взяли аналізи на захворювання COVID-19.

Про смерть українців повідомили індонезійські ЗМІ, а також цю інформацію підтвердив директор департаменту консульської служби міністерства закордонних справ Сергій Погорельцев.

“Вчора департамент консульської служби МЗС отримав звернення громадянки України про те, що її батьки – українські громадяни – були знайдені мертвими в номері одного з готелів на острові Балі (Індонезія), де вони проживали.

За інформацією посольства України в Індонезії, місцева поліція підтвердила факт смерті наших співвітчизників і почала слідчі дії”. – розповів Сергій Погорельцев.

За словами представника консульської служби, тіла померлих доставили в місцеву лікарню і зараз проводяться аналізи на наявність у померлих COVID-19.

Результатів аналізів очікують 3 травня. Погорельцев додав, що в разі негативного результату аналізів померлим проведуть аутопсію для встановлення причин смерті.

Він зазначив, що посольство працює над організацією репатріації померлих, пише “Інтерфакс-Україна”.

Індонезійські ЗМІ повідомляють, що тіла українців дезінфікували перед переміщенням до медзакладу. Їх евакуювали за протоколом COVID-19.

Начальник місцевої поліції зазначив, що на тілах померлих не знайшли ніяких ознак насилля. Їх виявили на підлозі готельного номеру без ознак життя.

Читайте також:
“Кому до Снятина, Городенки?”: на кордоні ажіотаж через повернення заробітчан на Великдень