п’ятниця , 26.04.2024

Від 120 до 420 тисяч гривень: суд призначив заставу для франківських сутенерів

Суд обрав запобіжний захід для чотирьох осіб, яких затримали за сутенерство.

сутенери Франківськ

Івано-Франківський міський суд обрав запобіжний захід чотирьом підозрюваним у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 статті 303 Кримінального кодексу України – примушування чи втягнення у заняття проституцією, тобто надання сексуальних послуг за плату, з використанням шантажу або обману.

Нагадаємо, підозрюваних у четвер, 6 лютого. Встановлено, що вони залучили до заняття проституцією вісьмох жінок, які надавали інтимні послуги за гроші.

В суд доставили 38-річного уродженця Запорізької області, двох сестер із Хмельницької області (27-річну та 28-річну) та 23-річну уродженку Черкаської області. Всі затримані тимчасово проживають в Івано-Франківську.

Заслухавши позиції сторін й дослідивши надані сторонами матеріали та документи, Івано-Франківський міський суд ухвалив застосувати щодо всіх підозрюваних міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, інформує прес-служба міського суду.

Оскільки злочин, який інкримінується усім чотирьом затриманим, носить ненасильницький характер, то як альтернативу було визначено грошові застави у розмірі від 120 до 420 тисяч гривень.

Наразі щодо трьох із затриманих в Івано-Франківському міському суді слухається кримінальне провадження за вчинення аналогічних злочинів.

Читайте по темі:
На Прикарпатті затримали чотирьох сутенерів, які забезпечували роботою 8 проституток (ФОТО)