середа , 24.04.2024

У лікарні померла мати двох дітей, які загинули в аварії на Прикарпатті

Сьогодні, 20 липня, в Івано-Франківській обласній лікарні померла 33-річна Наталія Опанасюк.

Про це в мережі повідомила сестра померлої Роксолана Чоп. Наталію тільки вчора у важкому стані перевезли до Обласної клінічної лікарні в Івано-Франківськ.

“Сьогодні в ІВАНО – ФРАНКІВСЬКІЙ ОБЛАСНІЙ ЛІКАРНІ померла мама (Наталя) діточок Артемка та Кирилка”, – йдеться у дописі.

Нагадаємо,у середу, 10 липня, приблизно о 21.20 год, на ділянці автодороги Н-10 «Стрий-Чернівці-Мамалига», що в с. Княжолука Долинського району, відбулося зіткнення автомобіля марки «Ford Focus» та зустрічного автомобіля марки «Kia Sportage».

Унаслідок ДТП двоє малолітніх пасажирів (3 та 5 років) автомобіля «Ford Focus» від отриманих травм померли в Долинській ЦРЛ. Жінка отримала важкі травми і її не могли транспортувати до обласного центру Прикарпаття.

Водій автомобіля марки «Kia Sportage», який у момент скоєння ДТП, згідно з висновком експертизи, перебував у стані алкогольного сп’яніння,затриманий у порядку статті 208 КПК України. Попередньо встановлено, що за кермом був депутат сільської ради Боргдан Проців, якого у Франківську в залі суду взяли під варту.

Проте рідні та місцеві мешканці стверджують, що поліція приховує ім’я водія, який спричинив аварію. Вони вважають, що депутат Богдан Проців, якого правоохоронці називають винуватцем ДТП, був у авто лише пасажиром. Спрацювала подушка безпеки на пасажирському сидінні, і на ній залишилася кров.