п’ятниця , 26.04.2024

Прочани з Івано-Франківська відвідали Меджугор’є (ФОТО)

Молодіжною комісією та Паломницьким центром Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ з 6 по 12 травня. було організовано прощу до Меджугор’я.

Духовно супроводжував прочан о. Іван Сас, заступник голови Молодіжної комісії, повідомляють у прес-службі Івано-Франківської архієпархії УГКЦ.

“Духовно-молитовна програма, в якій взяли участь близько 50 прочан містила в собі щоденні Божественні Літургії, молитви на вервиці на горі Подбордо, розважання над Хресною Дорогою Ісуса Христа на горі Крижавіц, а також спільні духовні вечірні розважання. Особливим наміренням прочан було випросити у Бога дар миру для нашої Батьківщини України”. – зазначається у повідомленні.

Повертаючись з Меджугор’я прочани відвідали Будапешт, де спільно помолились Службу Божу, а також зустрілися з представником української національної меншини в Угорському Парламенті п. Брігіттою Суперак, яка розповіла про життя українців в Будапешті. На завершення відбулася екскурсія по місту.

Повертаючись додому, кожен з учасників мав змогу поділитися своїми пережиттями в часі прощі та зробити добрі постанови на майбутнє.