п’ятниця , 26.04.2024

Голова прикарпатської «Самопомочі» має квартири в Туреччині, Києві та 12 вантажівок

Голова Івано-Франківської обласної організації партії “Самопоміч” та депутат обласної ради Богдан Станіславський за слоганом своєї політсили «Візьми і зроби!», взяв і обріс великою кількістю нерухомості та транспортними засобами.

Так, згідно з його декларацією про майновий стан, він має дві квартири: в Києві (площа – 49 кв. м) і Туреччині (104 кв. м), а також житловий будинок у Коломиї (182 кв. м), пише Репортер.

А ще – котельню в Обертині (35,2 кв. м), підвальне приміщення у Коломиї 294,9 (кв. м) та компресорну станцію в Загайполі ( 831,5 кв. м). Але і цього йому виявилося замало, тому він будує 5-й поверх у багатоповерхівці в Коломиї.

Якось навіть незначними можна вважати дві земельних ділянки загальною площею понад 10 тисяч квадратних метрів.

“У квартирі в Туреччині ми відпочиваємо, в Києві є квартира – там старший син живе, адже вчився і працює в столиці, а в Коломиї живемо ми. Решта – нежитлові будинки – старенькі та аварійні, які в майбутньому хотів використати під комерцію”, – розповів місцевим ЗМІ про свою нерухомість пан Станіславський.

Поважним у керівника «Самопомочі» на Івано-Франківщині є й автопарк, в який входять 13 автівок (12 з яких – вантажні) і чотири причепа.

Додамо, що Станіславський є співзасновником чотирьох фірм: ТзОВ “Станіславський”, ТОВ “Овер Буд”, ТОВ “Цирконій” та ТзОВ “Файні ябка 57”.