четвер , 28.03.2024

Житель Прикарпаття став жертвою пограбування – били, поки не віддав усе до копійки

Наразі йде мова про оголошення підозри порушнику. Потерпілого оглянули медики – загрози для життя немає.

Подія трапилася 7 листопада. Близько опівночі нетверезий 30-річний прикарпатець підійшов до незнайомого 33-річного чоловіка. Вчепився до останнього і почав вимагати гроші.

Коли чоловік відмовив, то правопорушник накинувся на нього: копав ногами і продовжував вимагати кошти. Потерпілий, аби врятуватися, віддав все, що мав у кишені. Йдеться про тисячу гривень.

Поліцейські оперативно прибули на місце події. Вилучили у грабіжника тисячу гривень, які йому не належать і затримали у порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про оголошення підозри та обрання міри запобіжного заходу.

Потерпілий оглянули медиками. Йому надали допомогу і відпустили додому, повідомляють у секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.

За ч. 2 ст. 186 (Грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений повторно, або за попередньою змовою групою осіб, – карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років) ККУ.