вівторок , 19.03.2024

Яку віддалену роботу пропонують українцям

Останнім часом серед українців популярною стає віддалена робота. Таким чином, не виходячи з дому, можна заробляти гроші.

Зазвичай спеціалісти, що працюють віддалено, отримують зарплату вище середньої, пише Work.ua.

Розробники

Розробники можуть отримувати більше 15 тис. грн. Пропозицій віддаленої роботи вистачає. Як для web-програмістів, так і Android-розробників.

Копірайтери

З дому можуть працювати фахівці з написання рекламних та інформаційних текстів. Часто їм платять більше, ніж тим, хто працює в офісі. Крім того, копірайтери без роботи не залишаться . Адже необхідність у текстах тільки зростає.

Дизайнери

Пропозицій віддаленої роботи для дизайнерів можна знайти безліч. Це графічні та web-дизайнери, художники та шанувальники фотошопа. Щоправда, щоб працевлаштуватися потрібні відповідні знання і досвід.

Менеджери з просування у соціальних мережах

Таким фахівцям не потрібно місце в офісі. Вони можуть працювати на будь-якій відстані. Для них є безліч варіантів для фрілансу. Майже кожному сучасному бізнесу потрібен smm-менеджер.

Оператори кол-центру

Навіть оператори кол-центру можуть працювати віддалено. Адже вони консультують клієнтів у телефонному режимі. Тому в офісі з’являтися не обов’язково. Після невеликого навчання роботодавці обіцяють стабільний заробіток і можливість працювати з дому.