п’ятниця , 26.04.2024

brama-market.lviv.ua повідає про переваги промислових брам Ryterna у Львові

Ви замислюєтесь наскільки важливо правильно підібрати промислові ворота?

sekcionnye vorota iz sendvich-panelej

Від їх надійності залежить безпека працівників і гостей підприємства. Це конструкції, які повинні витримувати великі навантаження.

Хтось може подумати, а чим вони відрізняються від звичайних побутових моделей? Все просто, перш за все інтенсивністю роботи, вагою та здатністю витримувати високі навантаження.

Досягти підвищення експлуатаційного потенціалу допоможе правильно підібрана модель.

Звертайте увагу на якість комплектуючих системи. Фахівці компанії brama-market.lviv.ua рекомендують промислові брами компанії Ryterna (Литва).

Продукція відноситься до середнього цінового сегменту. При цьому кожен виріб відповідає міжнародним стандартам якості. Зупинимося докладніше на головних моментах.

Типи промислових воріт Ryterna

Литовський виробник  виготовляє моделі великих та середніх габаритів. У комплектації використовуються міцні, посилені кріплення, які мають великий експлуатаційний потенціал.

Розглянемо три основних типи огороджуючих конструкцій:

  1. Секційні ворітні системи. Дані вироби відрізняються структурою і механізмом роботи. Вони складаються зі з’єднаних проміжними петлями сендвіч-панелей. Металевий профіль кожної секції наповнений пінополіуретаном, тому це хороший варіант для приміщень з необхідністю підтримки температурного режиму. Відкривається рухом вгору, переміщується по напрямним і фіксується під стелею.
  2. Підвісні відкатні брами. Як і попередній тип — складаються із сендвіч-панелей. При відкритті стулка рухається в бік. Зручний варіант для оснащення промислового приміщення, головне, щоб уздовж стіни було достатньо місця.
  3. Ангарні конструкції. Представлені виробами великих розмірів. Їх часто використовують в приміщеннях з габаритними отворами. До них відносяться аеропорти, різноманітні складські приміщення та інше. Габарити сягають 14 м в ширину, а висота — 15 м.

podemnye promyshlennye vorota

Технічні характеристики виробничих воріт

В основі конструкції — сендвіч-панелі, що складаються зі сталевих листів та пінного заповнення. Товщина секцій варіює від 40 до 80 мм.

Фурнітура виготовляється з якісних матеріалі, перш за все, це оцинкована сталь. В конструкціях використовуються напрямні, товщиною 2 мм. В промислових брамах застосовується торсійний механізм балансування

Зазначимо,  обираючи ворота на підприємство, де використовується багато хімічних реагентів, краще замовити антикорозійний пакет. Сюди входить фурнітура з нержавіючої сталі. Це дозволяє тривалий час витримувати вплив агресивного середовища.

Компанія Ryterna передбачила можливість встановлення ворітних систем в приміщеннях з нестандартними габаритними розмірами. Існує 13 типів напрямних. Комплект підбирається в залежності від особливостей отвору.

Купуємо промислові брами Ryterna з доставкою у по Україні

Замовити автоматичні промислові ворота, не витрачаючи час на довгі пошуки, можна вже зараз на сайті brama-market.lviv.ua. В зручних каталогах представлено обширний модельний ряд, тож підібрати конструкцію можна для будь-якого об’єкта.

Отримайте консультацію зателефонувавши — +38 (067) 112-18-69. Щоб подивитись зразки воріт, автоматичних електроприводів та додаткових комплектуючих завітайте до офісу «БРАМА-МАРКЕТ». Адреса представництва у Львівській області — Зимна Вода, вул. Тичини, буд. 2Б, оф. 3.

Вас зустріне привітний менеджер, відповість на всі питання та допоможе зробити правильний вибір. Замір отвору виконує фахівець монтажної бригади абсолютно безкоштовно. Також він визначить рівень його підготовки, та залишить рекомендації, у разі виникнення питань.