вівторок , 19.03.2024

На Прикарпатті виявили підпільний цех, у якому виготовляли горілку та бензин (ФОТО)

Правоохоронці Прикарпатті викрили групу осіб, які займалися незаконним виготовленням та збутом алкогольних виробів та паливно-мастильних матеріалів.

Про це у середу, 13 грудня, повідомили у прес-службі прокуратури Івано-Франківської області.

Працівниками прокуратури області, СБУ та Головного управління ДФС в області під час розслідування кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 204 («Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів») Кримінального кодексу України за фактом незаконного обігу підакцизних товарів, викрито та припинено незаконну діяльність групи осіб, які організували роботу підпільного цеху з виготовлення фальсифікованого алкоголю та його реалізацію через служби експрес-доставок, а також збували незаконно виготовлені паливно-мастильні матеріали.

В ході проведення санкціонованих обшуків вилучено понад 5 тисяч літрів контрафактного спирту та алкогольної продукції, більше 12 тонн дизельного пального і бензину невідомого походження, обладнання для виробництва товарів підакцизної групи, автомобіль, яким здійснювалося транспортування незаконно виготовленого алкоголю для наступної його реалізації.

На даний час вирішується питання про накладення арешту на вилучене майно, призначено ряд судових експертиз, проводяться інші невідкладні слідчі дії, спрямовані на встановлення всіх обставин кримінального правопорушення.

Читайте також:
Чергове вбивство на Прикарпатті – чоловік 10 разів вдарив свого опонента сокирою по голові