вівторок , 19.03.2024

Чергове вбивство на Прикарпатті – чоловік 10 разів вдарив свого опонента сокирою по голові

В Івано-Франківській області трапилося ще одне вбивство на побутовому підґрунті.

Буковець вбивство

Про це сьогодні, 12 грудня, повідомили у прес-службі прокуратури в Івано-Франківській області.

“Прокуратурою Івано-Франківської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому  за фактом звірського вбивства на території Верховинського району”. – йдеться у повідомленні прокуратури.

Встановлено, що в селі Буковець вказаного району між односельцями  під час розпивання спиртних напоїв виник конфлікт на побутовому ґрунті, в ході якого господар цілеспрямовано наніс гостю декілька ударів сокирою в область голови та тіла, спричинивши останньому десять рублених ран голови та передньої частини грудної клітки, від яких потерпілий помер на місці.

Намагаючись приховати сліди злочину, зловмисник переніс труп із будинку на проїжджу частину дороги, а свій одяг знищив шляхом його спалення у своєму житловому будинку, повідомляють у прокуратурі.

На даний час правопорушника затримано в порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 («Умисне вбивство») Кримінального кодексу України, та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Читайте також:
На Прикарпатті молода жінка вбила свого співмешканця