п’ятниця , 29.03.2024

В Івано-Франківську стартував конкурс на посаду головного лікаря пологового будинку

Виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради оголошує про прийом документів на посаду директора комунального некомерційного підприємства “Івано-Франківський міський клінічний перинатальний центр” – робота на умовах контракту.

Відповідне розпорядження підписав міський голова Івано-ФранківськаРуслан Марцінків.

Перелік документів, які мають бути подані кандидатом на посаду керівника:

– заява на ім’я міського голови про розгляд відповідної особи як кандидата на посаду керівника за підписом самого кандидата;

– фотокартка (4*6 см) 1 шт. кандидата на посаду керівника;

– особовий листок з обліку кадрів кандидата на посаду керівника;

– копія диплома про вищу освіту кандидата на посаду керівника;

– копія паспорта кандидата на посаду керівника;

– копія трудової книжки;

– копії документів, що підтверджують відповідність кандидата на посаду керівника кваліфікаційним вимогам до посади (сертифікати, посвідчення про присвоєння кваліфікаційних категорій, тощо).

Кваліфікаційні вимоги до претендента на посаду головного лікаря:

– повна вища освіта (спеціаліст, магістр) за напрямом підготовки “Медицина”, спеціальністю “Лікувальна справа”;

– проходження інтернатури за однією зі спеціальностей медичного профілю з наступною спеціалізацією / стажуванням за спеціальністю “Організація і управління охороною здоров’я”;

– рівень кваліфікації – вища або перша категорія;

– підвищення кваліфікації (курси удосконалення, стажування, передатестаційні цикли тощо);

– наявність сертифіката лікаря-спеціаліста та посвідчення про присвоєння (підтвердження) кваліфікаційної категорії з цієї спеціальності;

– стаж роботи за фахом не менше 7-10 років.

Документи приймаються до 2 грудня 2017 року за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського, 21, кабінет 320, відділ кадрів міської ради.

Нагадаємо, 18 липня Івано-Франківська міська рада підтримала пропозицію міського голови “Про припинення діяльності Івано-Франківського міського клінічного пологового будинку шляхом його перетворення в комунальне некомерційне підприємство “Івано-Франківський міський клінічний перинатальний центр”.

Тоді головний лікар міського перинатального центру Михайло Прудніков заявив, що критичне ставлення міського голови до роботи перинатального центру має просте пояснення: Руслан Марцінків хоче призначити на посаду керівника свого кума, нинішнього заступника головного лікаря, колишнього депутата міськради від “Свободи” Сергія Стефанка, пише “Курс”.