п’ятниця , 20.09.2024

Житель Івано-Франківська пограбував жінку і втік до лісу

Фігурант вчинив грабіж у Ямницькій громаді. Його оперативники затримали за лічені години. Речовий доказ-мобільний телефон слідчі вилучили.

грабіжник

Про це інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

У понеділок, 16 вересня, близько 17 години до тисменицьких поліцейських надійшло повідомлення від мешканця Ямницької громади. Чоловік розповів, що невідомий посеред вулиці пограбував його дружину.

В ході проведення першочергових слідчо (розшукових) дій правоохоронці через декілька годин затримали нападника у лісовому масиві, поблизу населеного пункту Павлівка. Ним виявився 37-річний франківець, раніше судимий за скоєння розбійного нападу. Під час затримання у нього вилучено викрадений телефон.

Встановлено, що коли потерпіла поверталась додому, зловмисник підбіг до жінки, штовхнув її на землю та вирвав з рук мобільний телефон. Опісля, втік з місця скоєння злочину.

Його затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу.

Наразі слідчими територіального підрозділу поліції за процесуального керівництва Івано-Франківської окружної прокуратури вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру за ч. 4 ст. 186 (Грабіж, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Невдовзі суд обере фігуранту запобіжний захід.

За скоєння вказаного злочину передбачено максимальне покарання на строк від семи до десяти років ув’язнення.

Читайте також –
Прикарпатець, який побив матір до смерті, отримав 8 років тюрми