вівторок , 30.04.2024

В аварії поблизу Крилоса загинула водійка “Ланоса”

Дорожньо-транспортна пригода зі смертельним наслідком трапилася сьогодні вранці поблизу села Крилос.

В результаті зіткнення двох транспортних засобів одна водійка від отриманих травм загинула, а трьох пасажирів доставлено до лікарні.

Про це інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

У вівторок, 28 березня, о  8:15  на службу «102» надійшло повідомлення про смертельну аварію. На місце події одразу виїхали слідчі слідчого управління та  слідчо-оперативна група.

Як попередньо встановили правоохоронці, на автодорозі сполучення «Мукачево – Львів», поблизу села Крилос, водійка автомобіля  «Daewoo Lanos» 53-річна мешканка  Рогатина, на слизькій ділянці  дороги,  не впорався з керуванням та виїхала на зустрічну смугу, де допустила  зіткнення з «Mercedes-Benz Vito». Транспортним засобом керував мешканець  Галича, 1960 року народження.

Внаслідок ДТП водійка «Daewoo Lanos» загинула на місці. Троє пасажирів «Mercedes-Benz Vito» отримали травми. Усі вони доставлені до лікарні. Водій «Mercedes-Benz Vito» тверезий.

Транспортні засоби правоохоронці вилучили, призначено ряд експертиз для встановлення усіх обставин події в рамках відкритого кримінального провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Читайте також:
У Надвірній водій “Мерседесу” під час обгону розтрощив “Таврію” (ФОТО)